Birtalan Balázs: Felmászok a létra

benne három verseskönyv anyaga. Az új kötet: Szélesre tárt jelen
KÖNYVBEMUTATÓ
> infó <
MEGRENDELÉS
> infó <

Birtalan Balázs honlapja

Ez van
Piaci adatok, szubjektív énközléssel hígítva/dúsítva

Blog
Napi rendes és rendetlen agymenéseim

Tudatmódosítók
Nem drogok: leginkább könyvek

Salátástál
Általam elkövetett könyvek, írások;
versek MP3-ban

Terápia
Ha valami nem stimmel veled...

Sorskönyv nélkül
Pszichológiai, önismereti és
pszichoterápiás témában írt blogom

Olvasókönyv
Mások által elkövetett írások

Képmutatás
Vizuális segédanyag

Levél nekem –
– ha úgy gondolod

Kijárat...
Linkgyűjtemény

Birtalan Balázs. Fotó: Mátai Tamás

Birtalan Balázs - szócikk a Wikipédián

Birtalan Balázs: Felmászok a létra Akadnak előkelő szavak, amelyeket – Fülig Jimmyhez hasonlóan – mindig irigyeltem használóiktól. E szavak egyike az alighanem. Aztán telik-múlik az idő, és az élet elém hozza a helyzetet, amikor a szó használata nagyon is indokolttá válik. Ám e helyzet olyan, hogy – ugyancsak Fülig Jimmyhez hasonlóan – jobb volna elillanni belőle. Íme:

Alighanem ez az utolsó verseskötetem. Persze nem biztos, mert a statisztikák csak statisztikák, a tudomány napról napra fejlődik. Bármilyen prognózis ellenére előfordulhat, hogy sok kötetnyi vers megírása vár még rám. Előfordulhat – egyelőre azonban úgy fest, erősebb az alighanem.

E helyzetben döntöttem úgy, hogy új könyvem egyben korábbi verseim összkiadása is legyen. Ezért szerepel benne az 1995-ben megjelent B-változat és a 2009-es Művirágok a szimbolizmus oltárára teljes anyaga.

A könyv nagyobb részét a tényleges új kötet teszi ki, a Szélesre tárt jelen. Ennek versei szükségszerűen számot adnak a fent taglalt „alighanem”-ről is, de nem szűkítik be a fókuszt. Ellenkezőleg; szeretném azt hinni: szélesre tárják.

Felmászok a létra
című verseskötetem (2015)
fülszövege

Az egyes oldalakat (jobb esetben) rendszeresen frissítem. Az egérmutatót a link fölött tartva megjelenik a módosítás időpontja.

Látogatók 2005. január 11-e óta:


JOGNYILATKOZAT: © Birtalan Balázs, 2005. A jelen honlap egyes aloldalain található írások – részben vagy teljes terjedelmükben, a szerző feltüntetésével és a forrás megjelölésével – non-profit célból szabadon, kereskedelmi célból a szerző írásbeli engedélyével idézhetők. Mivel a hatályos magyar jogszabályok értelmében a „pszichoterápia” nevű tevékenység végzése speciális szakképesítéshez van kötve, az általam terápiás keretek között nyújtott segítő szolgáltatás hivatalosan nem tekinthető pszichoterápiának.